Saç Bonesi 100 Adet

Stok Kodu
ASM1113
TeknikDestek
0 553 657 81 39
Paylaş:
Saç Bonesi 100 Adet
  • Hava geçirgen özelliğe sahiptir.
  • Terletme yapmaz.
  • %100 polyester dokumasız (non-woven) kumaştan üretilmiştir.
  • Çift lastikli ultrasonik dikiş işlemi uygulanmıştır.
  • Kullanımda rahatlık sağlar.
  • Lateks içermez.
  • Standart ölçülerindedir.
  • 100 adetlik paketler halinde kullanıma sunulmaktadır.
 
 
Cerrahi bone olarak da bilinen tela nonwoven akordeon boneler hastaneler ve diğer sağlık kuruluşları, gıda üretim yerleri ve diğer hijyen gerektiren yerlere çalışanların saçlarından herhangi bir telin veya diğer istenmeyen yabancı maddelerin gıdaya veya çalışılan ortama düşmesine engel olur.

Muayene ve operasyon esnasında sağlık ekiplerinin pek çok farklı ürüne ihtiyaç duyduğu bilinir. Özellikle de ameliyat esnasında eller eldiven yüz maske ile kapatılırken, saçların da saç bonesi ile kapatıldığı bilinmektedir. Saç tellerinin dökülmesini önleyecek bununla birlikte temiz bir ortam yaratacak ürün çözümleri, gayet makul koşullarda kendini göstermektedir.


Pratik ve kullanışlı ürün bütünlüğünü, firmamızın nitelikli sayfalarından karşılamak söz konusu olmaktadır. Özellikle de ergonomik yapıya sahip olan ürün örnekleri, temiz ve sağlıklı ortam yaratma konusunda ideal bir sonuç ön plana çıkarmıştır.


Saç Bonesi Modelleri

Böylesine koruyucu ve nitelikli ürünler insan hayatında önemli bir yere sahiptir. Bu ürünlerin kolay kullanımı ve insanlar için sağlamış olduğu fayda ve avantajlar, her zaman geniş bir kategoride çözüm yaratmıştır. Gayet sağlıklı bir biçimde değerlendirme yapmak istediğinizde, burada karşınıza çıkan alternatifler her şekilde uygun ve ekonomik fırsatlar yaratmaktadır.


Gördüğünüz ve değerlendirmek istediğiniz birbirinden kaliteli saç bonesi modelleri, kullanım performansı ve verimlilik bakımından ideal bir ürün örneğini göstermektedir. Her türlü saç yapısına uygun ergonomik ve rahat ürün seçenekleri, saçları derli toplu hale getirip özellikle de temizlik konusunda önemli çözümler yaratmaktadır.


Saç Bonesi Fiyatları

Sağlıklı ürün ve kaliteli tedarik noktasında yapmış olduğumuz çalışmalar, firmamızın muazzam sonuçlarını ön plana getirmiştir. Çok sağlıklı bir kategoride değerlendirmek istediğiniz ürün örnekleri, sizin için çok faydalı ve isabetli sonuçları yaratmaya devam etmektedir. Günümüz koşullarında ürün kalitesi ve nitelikli fırsatlar konusunda çok önemli çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar neticesinde uygun ekonomik saç bonesi fiyatları, alışveriş noktasında insanlara büyük destek sağlamıştır.


Özellikle sağlık merkezleri ve sağlık kuruluşları buradaki ürünleri en iyi şekilde değerlendirmelidir. Gerek personelin rahatlığı gerekse de hastaların sağlığı açısından, burada kullanılan ürün örnekleri oldukça olumlu ve avantajlı sonuçlar yaratmıştır. Kaliteli malzemeden üretilerek karşınıza gelen rahat ve ergonomik ürünler, esnek yapısı ile kolay kullanım avantajlarını gözler önüne getirmektedir.


Saç Bonesi Modelleri ve Fiyatları

Yapı itibari ile esnek ve kullanışlı olan bone modelleri, insanların çok güvendiği malzemelerden biridir. Temizlik ve avantaj konusunda, özellikle de pratik hareket kabiliyetini destekleyen ürün örneklerine yakından bakmak gerekir. Burada insanlar için tamamen faydalı ve sağlıklı çözüm oluşturan ürün örnekleri, her şekilde insanların memnuniyetine büyük destek vermiştir. Gözle görülen ve kalite bakımından avantaj yaratan ürünler sayesinde, alınan tedbirlerin isabetli sonuçlarını görmek mümkün olmaktadır.


Saç bonesi modelleri ve fiyatları en uygun şekliyle değerli müşterilerimize kolaylık sağlıyor ve firmamızın avantajlı hizmetlerini gösteriyor. Sağlık sektörünün kaliteli malzemeleri ön plana çıkarken, özellikle bu konuda firmamızın önerdiği ve favori olarak gösterdiği ürün örneklerine yakından bakmak gerekir. Bone modelleri saçları derli toplu gösterip bununla birlikte sağlıklı bir sonuç ortaya koymaktadır. Geç kalmadan ekonomik ürünlerimizden ve fırsatlarımızdan istifade etmek size büyük avantajlar sağlayacaktır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Saç Bonesi 100 Adet Saç bonesi modelleri ve fiyatlarının cazip fırsatlardan yararlanmak için tıklayın! Hava geçirgen özelliği olan saç bonesini Aile Hekimi Alışveriş'den satın alın! ASM1113 Saç Bonesi 100 Adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.